TAM terapeutide register

Tagasi otsingu avalehele

Otsing tunnistuse numbri, nime või valdkonna järgi

TAM Nõukoda väljastab kutsetunnistusi alates 2019. Enne seda väljastatud kutsetunnistusi vaata SA Kutsekoda kutseregistrist.

Angela Saks
Kutsetunnistuse number: TAM-0107
Valdkond: Holistiline regressiooniteraapia
Kutsenimetus: holistilise regressiooni terapeut, tase 6
Sünniaeg: 27.03.1967
Kehtib alates: 16.10.2022
Kehtib kuni: 15.10.2027

Kontaktid

Tallinn, Tartu
eesti, inglise
Üldinfo

Holistilise Regressiooniteraapia Seltsi HORETES liige.

Haridus

Akadeemilise hariduse olen saanud Tartu Ülikoolis, mille lõpetasin 1991. aastal ajaloolasena ja ajaloo õpetajana. Mõne aasta pärast lisandus inglise keele õpetaja kutse. 1996. aastal lõpetasin Eesti Diplomaatide kooli.

Olen end täiendanud erinevatel bioenergeetika koolitustel, õppinud Access Bars´i ja  EFT (emotsioonide vabastamise tehnika) ning vabastavat hingamist. 2011. aastal lõpetasin joogaõpetajate kursuse. Olen andnud joogatunde nii täiskasvanutele kui lastele.

2013. – 2017. a õppisin Holistika Instituudis holistilist regressiooniteraapiat. 2017. aastal sooritasin ka holistilise regressiooniterapeudi kutseeksami.

Isiklik areng ja töökogemus

Kõige suurem õpetaja on olnud Elu ise. Mulle meeldib õppida, uusi teadmisi ja kogemusi saada. Ma olen tänulik kõikidele, kes on olnud minu õpetajateks, sõltumata sellest, kas nad seda ise on teadnud või mitte.

Olen otsiva loomuga ja püüan alati minna sügavuti ja leida sündmuste või olukordade liikumapaneva jõu või algpõhjuse. Soov mõista ja näha pealispinna taha on juhatanud mind iidse joogaõpetuse, psühholoogia, konstellatsioonitehnikate, vabastava hingamise ja holistilise teraapia juurde. Nüüd tunnetan mõtte jõudu ja oskan märgata uskumuste, arvamuste ja hinnangute mõju. Läbi koolituste ja isiklike kogemuste olen jõudnud  mõistmiseni, kuidas me inimestena ise loome oma elu ja elusündmused. Ükski olukord ei tule meie ellu juhuslikult, kõigel on oma põhjus. Ja see põhjus on enamasti lapsepõlves, varasemates kogemustes, mõtlemises ja uskumustes.

Elu on näidanud end mulle mitmest tahust: on olnud lusti ja rõõmu, aga ka kaotusvalu, kurbust ja leina, imelisi õnnestumisi ja ootamatuid  läbikukkumisi. Need tänuväärsed kogemused on aidanud  saada justkui rohkem iseendaks.

On imeline ärgata hommikul tundega, et elu kannab, et kõik olukorrad lahenevad sujuvalt ja plaanitu saab õigeaegselt valmis. Olen jõudnud oma väe ja tasakaaluni. Leidsin holistilise regressiooniteraapia näol oma kutsumuse ja 2016. aasta alguses alustasin selles valdkonnas erapraksisega. On suur rõõm olla teejuhiks nii suurtele kui väikestele inimestele nende arenguteel.

Teraapiaseansid ja hinnad
  • Holistiline nelik (4 kuni 3 tunnist regressiooniteraapia seanssi, kokku 12 tundi): 300 eurot
  • Holistilise regressiooniteraapia seanss (2,5 – 3 tundi): 80 eurot
  • Holistilise regressiooniteraapia lühiseanss (1,5 tundi): 70 eurot
  • Konsultatsioon, vestlus (1 tund): 50 eurot
Häid mõtteid

Ainult raamatuid lugedes ja mõtteid mõlgutades ei pruugi elus jõuda selleni, mida tõeliselt soovime. Tihtipeale me isegi ei tea, mida soovime. Endas selgusele jõudmiseks on sageli vaja silmitsi seista oma sisemuses peituvaga ning õppida ennast väärtustama ja usaldama.

Me tuleme maailma selleks, et õppida ja saada kogemusi. Me ei pea õppima mitte niipalju oskusi ja teadmisi, kuivõrd elu ennast: erinevate olukordadega toime tulema, erinevaid tundeid ja emotsioone kogema.

Meis on peidus lõpmatul hulgal erinevaid uskumusi, mis meie elukäiku mõjutavad.

Üks suuremaid õppetunde elus on mõista, kuidas me ise oma elusündmusi loome. Kui selle tunde kätte saame, oleme võimelised looma just sellist elu nagu me ise endale soovime.

Suurim loomisjõud on armastus. Ja parim abiline tänutunne.