TAM terapeutide register

Tagasi otsingu avalehele

Otsing tunnistuse numbri, nime või valdkonna järgi

TAM Nõukoda väljastab kutsetunnistusi alates 2019. Enne seda väljastatud kutsetunnistusi vaata SA Kutsekoda kutseregistrist.

Liia Loo
Kutsetunnistuse number: TAM-0033
Valdkond: Holistiline regressiooniteraapia
Kutsenimetus: holistilise regressiooni terapeut, tase 6
Sünniaeg: 07.06.1976
Kehtib alates: 07.12.2020
Kehtib kuni: 06.12.2025

Kontaktid

Harjumaa
eesti
Üldinfo
Haridus
  • 2015-2020  Holistika Instituut, holistilise regressiooni terapeut
  • 2002-2005  Tallinna Majanduskool, personalitöö
Isiklik areng ja töökogemus

Olen sündinud 1976. aastal Venemaal. Eestisse kolisime koos perega, kui olin vaid 3 aastane tüdrukutirts. Elukoha vahetus ning emotsionaalne “kogemus,” mis sellega kaasnes, suunasid mind täiskasvanuna vaatama sügavuti endasse ja otsima vastuseid paljudele elu jooksul vaevanud küsimustele. Usun, et see on ka üks põhjus, miks minu olulisemateks missioonideks elus on olnud kontakti taastamine juurtega ning enda aktsepteerimine. Enda täielik aktsepteerimine – usun, et see on teekond tõelise õnne poole.

Pean ennast positiivseks, aktiivseks ning elu entusiasmiga võtvaks naiseks, kel kodus on kasvamas teismeline poeg ning paar vahvat kasulast. Elu on minu meelest üks põnev teekond, mis on aidanud vormida minust selle inimese, kes tänaseks olen. Nii palju kui mäletan, olen alati unistanud töötamisest inimestega ning soovinud olla teejuhiks neile, kes seda vajavad. Inimeste lood ja kogemused on mind alati inspireerinud.

Läbi elu on mind saatnud ka tugev tõmme loomingu poole, mida olen saanud maandada juba pea 10 aastat voolides savist erinevaid esemeid. Minu jaoks käib loominguga kaasas tugev ühendus oma vaimse poolega ning sisemise lapselikkusega.

Igapäevaselt töötan rahvusvahelises hulgimüügiga tegelevas ettevõttes, mille suunaks on mänguasjad ning lastekaubad. Sel aastal täitub selles ettevõttes kakskümmend aastat, töötades ostu- ja turunduse osakonnas. Need on olnud põnevad ja arendavad aastad, kuhu kindlasti ei kuulu rutiin.

Mulle meeldib ennast pidevalt täiendada ning hoida ennast „värskena“. Viimased täiendused on 2020. aastal läbitud META-EFT I astme koolitus ning ärevust puudutavad loengud.

Terapeudina pean oma tugevuseks empaatiat ning head kuulamise oskust. Minu seansside ajal valitseb kabinetis usalduslik õhkkond ning austus kliendi loo suhtes.

Teraapiaseansid ja hinnad
  • Holistiline nelik (neli kuni 3-tunnist regressiooniteraapia seanssi, kokku 12 tundi): 280 €
  • Holistilise regressiooniteraapia seanss pärast neliku läbimist (3 tundi): 75 €
  • Konsultatsioon: 25 €/tund
Häid mõtteid

Õnn on Sinu loomulik olek.