TAM terapeutide register

Tagasi otsingu avalehele

Otsing tunnistuse numbri, nime või valdkonna järgi

TAM Nõukoda väljastab kutsetunnistusi alates 2019. Enne seda väljastatud kutsetunnistusi vaata SA Kutsekoda kutseregistrist.

Merle Esken
Kutsetunnistuse number: TAM-0068
Valdkond: holistiline regressiooniteraapia
Kutsenimetus: holistilise regressiooni terapeut, tase 6
Sünniaeg: 30.12.1969
Kehtib alates: 30.08.2021
Kehtib kuni: 29.08.2026

Kontaktid

Tallinn, Pärnu
eesti
Üldinfo

Terapeudi praksis alates Holistika Instituudi lõpetamisest 2012. a.

Haridus

Kooliteed alustasin Pärnu IV KK-s ja jätkasin Tallinna Spordiinternaatkoolis vehklemise erialal. Eelkoolipedagoogika, psühholoogia õpetaja elukutse omandasin Tallinna Pedagoogikaülikoolis. Edasi viis tee mind St. Peterburgi, kus õppisin shapingu treeneriks, kellena töötasin 8 aastat nii Tallinnas kui ka Pärnus. Alates 2008 aastast töötan Paikuse lasteaias Mesimumm õpetajana. Suuremad muutused minu elus said alguse siis kui asusin õppima Holistilise Teraapia Instituuti, mille lõpetasin 2012 aastal. Minu hobideks on shaping, vehklemine, käsitöö ja laulmine.

Isiklik areng ja töökogemus

Olen sündinud 30. detsembril 1969 aastal Keilas. Arvan, et elus otsuseid tehes on oluline kuulata oma südamehäält ja julgeda sellele järgneda. Kui pea ja süda teevad koostööd, siis saab liikuda praeguse hetke võimaliku parima lahenduse suunas. Holistiline maailmavaade on õpetanud enda sisetunnet usaldama, juhatades mind uutele radadele. Seal olen avastanud palju põnevat, vabastavat ja arendavat. Vahel on olnud ka hirmutav, sest uus tundmatu tee on teadmata. Vana käidud rada on aga tuntud ja turvaline.

Olen astunud tundmatusse ja avastanud enda jaoks uusi võimalusi ning leidnud seeläbi rõõmu. Kuigi tean, et olen teel, suudan praegu olla rohkem mina ise. Mina olen mina. Ma oskan paremini tajuda ja teadvustada oma tegelikke vajadusi ja seeläbi olla õnnelikum, tervitades oma eluteele tulevaid väljakutseid rõõmuga. Kliendid on minu poole pöördunud tervisega seotud probleemide korral. Just treenerina töötades sai mulle selgeks, et on veel miski peale toitumise ja treeningu, mis määrab selle kui hästi me end füüsiliselt tunneme. Tunne on see, mis loeb ja tunded, mis on justkui kehadesse kinni jäänud, võivad meid ka haigeks teha. Samuti viia üle- või alakaalulisuseni.

Minu poole on pöördutud ka suhteprobleemidega. Iga inimese elus on olulised suhted. Nii kodus, tööl kui ka sõpradega. Teraapia aitab jõuda probleemide algpõhjusteni, muutes seeläbi hetkeolukorda. Samuti on inimesed abi saanud ärevuse ja erinevate hirmude korral või olukordades, kus lihtsalt ei teata enam, kuidas oma eluga edasi minna. Olen meeleldi valmis ka Sind toetama enesearengu teel. Kui soovid kokku leppida meie kohtumise, siis helista või kirjuta mulle.

Teraapiaseansid ja hinnad
  • Holistiline nelik Pärnus (neli kuni 3-tunnist seanssi, kokku 12h): 280 eurot
  • Holistiline nelik Tallinnas: 320 eurot
  • Holistilise regressiooniteraapia seanss Pärnus (3h): 75 eurot
  • Holistilise regressiooniteraapia seanss Tallinnas (3h): 90 eurot
  • Konsultatsioon, lühiseanss (kuni 1,5h): 40 eurot
Häid mõtteid